Over mij

Over mij

Even voorstellen, ik ben Afina Wouters en ik ben een kleine zelfstandige onderneemster die alom bekend staat als een goede professionele interieurverzorgster (schoonmaakster) met ruim twintig jaar ervaring in het schoonmaken en vooral schoonhouden van kantoren en bedrijfspanden.

Maar ook voor particulieren kunnen wij de schoonmaak verzorgen. Schoonmaak bij particulieren is een zaak van vertrouwen en ik kan u verzekeren dat mijn bestaande klanten met een gerust hart de schoonmaak aan mij overlaten.

Mijn visie is dat een goede verzorging en schoonmaak van het interieur, het aanzien van een bedrijf ten goede komt maar ook dat een schone werkplek van de medewerkers die daar werkzaam zijn heel belangrijk is. Ik ben dan ook van mening dat de schoonmaak van het interieur het beste tijdens kantooruren kan plaatsvinden zodat het contact tussen de schoonmaak medewerker en het bedrijf optimaal is en er kan dan altijd ingesprongen kan worden op onverwachte situaties’

Het motto is dus: geen anonieme schoonmaker voor- of na kantooruren, maar daar kan natuurlijk van afgeweken worden indien de bedrijfsvorm het schoonmaken tijdens kantooruren niet toelaat. Een goede voorbereiding is het halve werk is een oud spreekwoord maar is van zeer groot belang om tot het leveren van maatwerk te komen.

Ik zal dan ook met degene die belast is met de schoonmaak een rondgang door het bedrijf willen maken. Dit om de specifieke wensen te kunnen inventariseren en daarna een offerte op maat te kunnen uitbrengen. Ik maak dan een werkschema, toegespitst op uw bedrijf, van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden.

Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan contact met mij op middels het contactformulier dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen.